Slavne žene koje su se preporodile kad su skratile kosu

Piše: Azra

Kada su u pitanju frizure, ponekad se teško odlučujemo na veliku promjenu. Volimo igrati na sigurno i birati frizuru koja nas nikad neće razočarati. Upravo zato mnoge žene odustaju od kratkih frizura, čak i kada ih jako žele. Međutim, uskoro nam stiže ljeto, savršeno vrijeme za skraćivanje kose.

Da se velika promjena itekako isplati, dokazuju brojne slavne žene koje su se preporodile uz kratku kosu i transformirale svoj izgled.

Američka glumica Michelle Williams na početku karijere bila je vjerna poludugoj kosi, a onda se 2010. godine u Cannesu pojavila s potpuno novom frizurom.

Od tada redovino eksperimentira s kratkom kosom, povremeno se vrati bobu ili lobu, a zatim opet odreže kosu. Sa svakom kratkom frizurom izgleda fantastično.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti