Eva Longoria pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu nakon borbe sa viškom kilograma

Piše: Azra

 

Glumica Eva Longoria objavila je fotografiju na kojoj pozira, u jednodijelnom kupaćem kostimu, sa sinom Santiagom. Preslatka fotografija odmah je skupila ogroman broj lajkova i komentara na društvenim mrežama, a možemo primijetiti da Eva izgleda bolje nego ikada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

U bijelom kupaćem kostimu koji joj je savršeno pristajao i naglasio sve njene obline pokazala je zavidnu figuru dok je držala nasmiješenog sinčića u šarenom kompletu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Podsjetimo, Eva je bila gošća na vjenčanju Brookylna Bekchama i Nicole Peltz s obzirom na to da je Victorijina dugogodišnja i  najbolja prijateljica, a na ”vjenčanje godine” stigla je u društvu supruga, meksičkog biznismena Josea Pepea Bastona. Izgledala je zanosno u crnoj dugačkoj haljini koju potpisuje upravo Victoria, a njihovo prijateljstvo datira još od 2007. godine kada se obitelj Beckham preselila iz Londona u Los Angeles zbog Davidovog ugovora. Iako porodica više ne živi samo u SAD-u, dame su ostale bliske te često provode praznike zajedno. Eva je Victoriju jednom prilikom nazvala i ‘najsmiješnijom osobom koju je ikad upoznala’, a povjerila joj je i dizajnirane vjenčanice za vjenčanje s trećim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Eva je najbolja i najljepša žena koju sam ikad upoznala, rekla je bivša Spajsica u jednom intervjuu.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti