Magični prizori: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uživaju na Santoriniju

Piše: Azra

Na magičnom grčkom ostrvu Santoriniju, snimljen je novi film ”Senoviti Mediteran” u kojem je glavna uloga pripala Ivanu Bosiljčiću. Podrška supruge Jelene Tomašević nije izostala ni ovog puta.

Za vrijeme snimanja filma, Ivanu se pridružila i Jelena a činilo se kako su supružnici uprkos poslovnim obavezama ovaj put maksimalno iskoristili i za uživanje. Pjevačica i glumac svoje su Instagram pratitelje počastili sa mnoštvom fotografija sa ove prelijepe lokacije.

– Ponosna na mog Ivana. Ekipa filma “Senoviti Mediteran” je uspješno završila snimanje na Santoriniju! Imala sam priliku da vidim nekoliko predivnih kadrova i jedva čekam da vidim cijeli film, napisala je Tomašević ispod jedne objave.

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti