Petar Grašo napokon progovorio i o prekidu s Danijelom Martinović: Otkrio u kakvim su odnosima ostali

Piše: Azra

Iako nikada nije rado pričao o privatnom životu, sreća zbog skorašnjeg dolaska prinove, ali i vjenčanja s Hanom Huljić, Petra Grašu je ‘natjerala’ da o nekim stvarima ipak progovori. A sada je iznenadio sve osvrnuvši se na prekid veze duge 24 godine

I dok je Danijela Martinović već nekoliko puta ‘rekla koju’ oko prekida njene veze duge 24 godine sa Petrom Grašom, splitski pjevač o svemu je odlučio šutjeti. Sve do sada. U razgovoru za srbijanski Story, Petar Grašo samo se kratko osvrnuo na njihovu ljubav kojoj je prošle godine došao kraj.

– Razumijem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju. Također sam svjestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje, rekao je Grašo u intervjuu za srbijanski Story, a potom je dodao kako ne zna kako bi komentirao brojne napise koje je pročitao o sebi i Danijela Martinović.

– Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako komentirati, niti šta reći za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi. Recimo, kada mi kažu kako sam nešto zeznuo, nastojim to popraviti, ne obazirem se na komentare onih koji o meni stječu mišljenje na osnovu članaka koje rijetko čitam. Mada čak ni tada nemam problem s hejterima.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još