Beckhamov sin i njegova supruga otkrili na šta će potrošiti sav novac s vjenčanja

Piše: Azra

Mladi par odlučio je umjesto poklona za vjenčanje zamoliti goste da doniraju novac za pomoć Ukrajini.

Mladi par prošlog je vikenda uplovio u bračne vode, a na vjenčanje njihove su imućne obitelji navodno potrošile milione funti. Zbog raskoši u kojoj je vjenčanje odvilo, Nicolu Peltz (27) i Brooklyna Beckhama (23) je kritikovala je javnost da nemaju obzira prema obiteljima koji pate tokom rata u Ukrajini.

– Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom vjenčanju. Brooklyn i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatili poklone na vjenčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovdje – napisala je Nicola uz objavu na svom Instagramu.

Par je imao tradicionalnu židovsku ceremoniju tokom koje je Brooklyn razbio čašu u salveti petom, a prvi im je poljubac trajao šest sekundi. Za vjenčanje su od Davida i Victorije Beckham dobili električni Jaguar iz 1954. godine vrijedan 350.000 funti.

Prije vjenčanja potpisali su predbračni ugovor, kako bi zaštitili milione koji leže na računima njihovih roditelja. Bogatstvo Nicolinog oca procjenjuje se na 1,7 milijardi dolara, a Beckhamovi imaju tri puta manje.

Izvor: 24sata,hr

(E.M.)

Pročitajte još