Nakon vjeridbe oglasila se i Jeniffer Garner, bivša supruga Bena Afflecka

Piše: Azra

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck pružili su novu šansu svojoj ljubavi 17 godina nakon raskida, a sada planiraju da je krunišu brakom.

Kako je ona otkrila, Affleck ju je zaprosio dok je bila u kadi.

— Subota veče, ja sam na svom omiljenom mjestu (u kupatilu), uživam u kupki, a moja ljubav dolazi tada, kleknuo je i zaprosio me. Samo sam gledala u njegove oči dok se on istovremeno smijao i plakao, a ja nisam mogla da vjerujem da se ovo dešava ponovo nakon 20 godina. Nisam mogla da progovorim, a on je samo rekao: “Da li to znači da?”, podijelila je Jennifer s fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jenniferlopezbarbie)

Ipak, dok se svijet raduje zbog ”Beniffer”, mnogi se osvrću na omiljenu holivudsku slatkicu Jennifer Garner, Affleckovu bivšu suprugu i majku njihove troje djece i pitaju kako je ona reagovala na ove vijesti.

Prema pisanju portala E!, Jeniffer Garner znala je da će njen bivši muž zaprositi svoju staru-novu djevojku. Ben nije želeo da ona sve sazna iz medija, pa joj je najavio šta sprema.

— Ben je rekao Jeniffer i djeci, tako da su znali za to. Jeniffer je sretna zbog Bena i zna da je Jlo pozitivno uticala na njega, rekao je izvor blizak glumici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

On je dodao da se par nadao da će uspjeti malo duže da sakrije od medija sretne vijsti, ali je Lopezova vrlo brzo fotografisana s prstenom, pa je bilo neizbježno da svijet sazna za vjeridbu.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs

(E.M.)

Pročitajte još