Zavirite na veliku rođendansku zabavu simpatičnog sina Buraka Ozcivita i Fahriye Evcen

Piše: S.P.

Fatalni ratnik iz „Sulejmana  Veličanstvenog“, Burak Ozcivit koji je ulogom Bali-bega očarao žensku publiku, ponosni je otac sina Karana. Već nekoliko godina oženjen je turskom glumicom, Fahriye Evcen, a skladan brak zaokružio je sinčić, koji je preslikan kao njegov tata.

Naime, slavni par ovih dana je u slavljeničkom duhu zbog  trećeg rođendana njihovog mališana. Prelijepa glumica na Instagramu je prije nekoliko dana objavila nekoliko divnih fotografija njihovog dječaka.

– Na današnji dan prije tačno 3 godine postao si naš proljetni cvijet, koji je procvjetao u nama, sine moj… Donio si nam miris proljeća.., sretan rođendan anđele moj, napisala je Fahriye.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

 

Danas je glumica pokazala i kako je izgledala tematska zabava za njihovog dječaka. Sve je bilo u duhu Ferarija i formule 1.

U nastavku zavirite na djelić zabave ove sretne porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti