Sienna Miller progovorila o vrućim scenama s Benom Affleckom: Imali smo nula hemije, jedva sam ga gledala

Piše: S.P.

Miller je govorila o radu s glumcima koji su utjelovili njene partnere na ekranu: “Svi su bili sjajni, zar ne?”, rekla je.

Na pitanje o radu s Affleckom (49) u gangsterskom filmu kojeg je napisao i režirao sam glumac, Miller je rekla da joj je tokom snimanja on “bio poput brata”.

– Nikad se u životu nisam toliko smijala, prisjetila se. To zvuči kao smiješna stvar za reći, ali zapravo to mislim, rekla je glumica.

– Međutim, “imali smo nula hemije”, dodala je. Bilo je histerično. Trebali smo biti zaljubljeni. Ali, nismo mogli biti manje privlačni jedno drugom. On ima ogromnu glavu, ja imam malu, pa su me morali staviti malo ispred njega u čak dva kadra, rekla je zvijezda Anatomije skandala, dodajući: “Jedva sam ga gledala jer se sve vrijeme smijao.”

Još 2017. godine, Miller je u jednom intervjuu govorila o snimanju scena seksa s Affleckom za film Live By Night, u kojem su također glumili i Elle Fanning, Zoe Saldaña, Brendan Gleeson i Chris Messina.

– Ben i ja smo kao brat i sestra, hvala Bogu, pa nije bilo neugodnosti, podijelila je tada.

– Bilo je samo puno glupog hihotanja. On je vrlo profesionalan – ja nisam, ali on jest. Sve u svemu, bila je to cool scena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti