Najveća ljubav Tošeta Proeskog: Poslao joj je prelijepu poruku i poginuo

Piše: Azra

 

Andrijana Budimir, nekadašnja uspješna rukometašica, bila je poznata i kao najveća ljubav Tošeta Proeskog. Igrala je u „Crvenoj zvezdi“, a nakon toga i u „Napretku“ iz Kruševa, Tošetovog rodnog grada.

Zajedno su bili tri godine uz kratak prekid da bi vezu ponovo obnovili 2007. godine. Poznato je i da su živjeli zajedno a vrlo često se govorilo i o njihovom vjenčanju.

Iste godine u oktobru, desila se tragedija. Prije nesreće u kojoj je Toše izgubio život, Andrijani je poslao svoju posljednju poruku: ”„Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te.“

Duboko pogođena gubitkom voljene osobe, Andrijana se povukla iz javnosti i nije davala izjave za medije.  Od 2013. godine je u braku s Johanom, ugostiteljom iz Skoplja, i majka je dječaka Maksima. U međuvremenu je osnovala je i svoju školu rukometa.

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti