Maid Hećimović emotivnim riječima supruzi čestitao 9. godišnjicu njihove ljubavi

Piše: S.P.

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović srca publike širom naše regije osvojio je kada se pojavio kao takmičar, prvo u muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a potom u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“.

Maid je jako aktivan na društvenim mrežama, pa sretne trenutke iz doma, u kojem živi sa suprugom Ajlom i sinom Rayanom, nerijetko podijeli i sa svojim pratiteljima.

Ovoga puta je svojoj supruzi, s kojom je u braku od 2018., emotivnim riječima čestitao 9. godišnjicu njihove ljubavi.

– 9 godina naše ljubavi! Hvala ti Ljube moja na svemu, hvala ti za ljubav, hvala ti za sreću, hvala ti za djecu, hvala ti što postojiš! Nismo možda ni sami vjerovali dokle će nas dovesti taj slučajni prvi poljubac! I evo, doveo nas je do porodice, doveo nas je do našeg zajedničkog doma, našeg najdivnijeg dječaka Rayana i naša dva mala sinčića na putu, doveo nas je do toga da smo jači i bliži nego ikad, čak i kad smo razdvojeni stotinama kilometara! I zato želim ti po ko zna koji put reći, volim te i uvijek ću te voljeti! Tvoj Ljube, napisao je romantični pjevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)

Podsjećamo, par je nedavno podijelio i sretne informacije da očekuju blizance, a njihov dom radošću će ispuniti još dva sina.

Pročitajte još