Sin influencerice Sare Džodžo proslavio prvi rođendan, ponosna mama pokazala preslatke fotografije

Piše: S.P.

Sara Stevović (27), na Instagramu, gdje je prati gotovo 50 hiljada osoba, poznatija je po djevojačkom prezimenu Džodžo.

Rođena je i odrasla u Trebinju, gdje se i školovala do kraja srednje škole. Iako je imala plan da nastavi studije u Sarajevu, život ju je spontano odveo na drugu stranu. Sa samo 19 godina dobila je ugovor u jednoj modeling agenciji i zaputila se na drugu stranu svijeta. Uz modeling je obišla mnogo zemalja, upoznala različite kulture i ljude iz raznih dijelova svijeta, pa tako i svog sadašnjeg supruga, s kojim danas živi u Njemačkoj.

Par ima dvojicu sinova, Atanasija i Natanaela, a preslatki mlađi sin Natanael proslavio je prvi rođendan. Ponosna mama je na svom Instagram profilu objavila nekoliko preslatkih rođendanskih fotografija svog sinčića.

– Prve fotke su tu! Ne mogu da prestanem da ih gledam, napisala je Sara.

Sinoć je Sara također objavila emotivni video i čestitku povodom prvog rođendana njenog sina.

– 19.04. Ponoć je. Na današnji dan rodio se naš mali Natanael… Na današnji dan ja sam se još jednom doživotno zaljubila i moje srce ukrao je ovaj mali vragolan anđeoskog osmijeha. Znam da je svakoj majci njeno dijete najbolje, ali ti si čudo moje! Volimo te do beskraja i radujemo se životu s tobom. Sretan ti prvi rodjendan nebo moje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti