Evo kako danas izgleda Baby iz Prljavog plesa: Operacije su me uništile, niko me ne prepoznaje

Piše: Azra

Glumica i spisateljica Jennifer Grey (62), koju je film ‘Prljavi ples’ pretvorio u zvijezdu, prisjetila se svoje operacije nosa koju je požalila, ali i odnosa s pokojnim glumcem Patrickom Swayzejem. Iako su na filmu izgledali kao idealni par, među njima su postojale tenzije i nesuglasice.

Na operaciju nosa ju je od malih nogu nagovarala njena majka, koja je također bila glumica, jer je smatrala da će puno lakše dobivati uloge ako će izgleda kao klasična ljepotica. Nakon njene druge operacije Michael Douglas (77) ju nije ni prepoznao, piše People.

– Razumijem da su bile pedesete. Razumijem da su se moji roditelji prilagodili (operirali svoj nos). Shvatila sam da moraš promijeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalizirano, zar ne? Ne možeš biti gay. Ne možeš biti Židov. Znaš, ne možeš izgledati kao Židov. Samo se pokušavaš uklopiti u ono što grupa misli – priznala je Grey.

U mladosti se često družila i partijala s američkim redateljem Andyjem Warholom, koji joj je jednom prilikom rekao da zašto i ona nije operirala nos, kao i njen otac, što je Grey jako povrijedilo.

– Rekao je nešto kao, ‘I, znaš, pogledao bih Jennifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona… Hm, njen tata je operirao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da je i ona operirala svoj’, ili tako nešto. Gdje god sam otišla rekla bi ‘Čekaj. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim nevjerovatnim karakteristikama. Zašto su svi tako zapeli za moj nos? – prisjetila se glumica.

Jennifer je u filmu ‘Prljavi ples’, po kojem je i postala poznata, glumila s Patrickom Swayzejem s kojim priznaje da nije bila u dobrim odnosima tijekom snimanja.

– Na isti način na koji Baby i Johnny ne bi trebali biti zajedno… trebali su biti prirodni spoj, zar ne? Mi nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost – komentirala je Grey i dodala da iako je cijela Amerika u to vrijeme htjela da ona i Patrick budu zajedno, oni jednostavno nisu bili jedno za drugo.

U to vrijeme Jennifer je bila u vezi s glumcem Matthewom Broderickom (60), koji je prije nego što ga je upoznala osvojio Tonyja i Brighton Beach memoare i radio je trilogiju ‘Torch Song’.

– Mogu govoriti samo za sebe. Bila sam stvarno zaljubljena u njega. Bila sam s tipom koji je bio na vrhuncu svoje karijere – rekla je glumica.

Glumica kaže da joj je ova druga polovica života ujedno i najbolja do sada te da se nikada nije osjećala ugodnije u svojoj koži.

– Samo želim osjetiti ko sam sada. Ali mislim da kada pitaš druge ljude ko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrijednosti, to je sklizak teren – priznaje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti