67 dana kasnije Orhan Tanović se vratio u školu

Piše: Azra

 

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila sredinom februara u Sarajevu u kojoj je teške tjelesne povrede zadobio Orhan, sin Danisa Tanovića, reditelj se više puta oglašavao i otkrivao detalje zdravstvenog stanja svog nasljednika.

Naglasio je kako su terapije bile bolne i iscrpljujuće ali da sve rade kako bi Orhan ponovo stao na noge. Istakao je kako je pred njima dug put ali i da najduže putovanje počinje prvim korakom.

Da oporavak teče i više nego uspješno, sretni otac je još jednom potvrdio. Naime, obradovao je sve objavivši video ispod kojeg je napisao kako se Orhan nakon 67 dana vratio u školu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

Njegovi prijatelji bili su vidno sretni i zadovoljni što je njihov drug ponovo s njima. Danis se ispod objave zahvalio svima na podršci tokom teškog perioda koji je iza njih.

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti