Sreću je pronašao u trećem braku s 30 godina mlađom: O djeci sam razmišljao tek kad sam nju upoznao

Piše: S.P.

69-godišnji Jeff Goldblum glumac je kojeg se svi najbolje sjećaju iz filma ”Jurassic Park”. Tokom svog života imao je dva nesretna braka, a otac je postao tek u trećem braku s Emilie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilie Goldblum (@emiliegoldblum)

Njegov prvi brak bio je s glumicom Patriciom Gaul, a zajedništvo je trajalo svega pet godina.

Iako se puno o njihovu zajedničkom životu ne zna, par se skupa pojavio u filmovima ”Velika jeza” 1983. i ”Silverado” 1985.

Nakon Patricije Jeff se zaljubio u Geenu Davis, s kojom je snimio nekoliko filmova, ”Zemljanke su lake ženske”, ” Transylvania 6-5000”,  a glumili su i u hororu ”Muha”. Jeff je s Geenom bio oženjen još i kraće nego s Patriciom. Pred oltar su stali 1987., a rastali su se 1990. godine.

Geena je govorila o prekidu u intervjuu za People 1991. godine.

– Sigurna sam da smo oboje prilično tužni. Polagali smo velike nade, svaku dobru namjeru. To je uznemirujuće, govorila je tada.

– Percepcije drugih ljudi su da je to jednostavno savršeno jer on je najsmješniji tip. Bili smo normalan par i imali smo svakakvih iskustava. Nismo sjedili uokolo i samo se smijali cijeli dan, priznala je tada glumica.

A da Jeff voli izlaziti sa svojim filmskim partnericama, dokazao je i na snimanju filma ”Jurassic Park”, nakon čega je kratko izlazio s kolegicom sa snimanja Laurom Dern.

Nakon drugog propalog braka i veze Jeff je neko vrijeme odlučio biti sam, sve dok nije upoznao Emilie Livingston, 39-godišnju plesačicu, gimnastičarku i osvajačicu olimpijskih medalja u ritmičkoj gimnastici.

Par se upoznao dok su vježbali u teretani. Za Magazin Wired glumac je rekao: ”Vidio sam je s druge strane prepune sobe, domarširao sam do nje oduševljen i započeo nekakav razgovor.”

Ostalo je, kako kažu, historija, a pred oltar su stali 2014. godine.

2015. godine rodio im se prvi sin Charlie Ocean, a 2017. dobili su još jedno dijete, sina Rivera Joea.

– Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao imati djecu, a onda sam upoznao Emilie. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi’ rekao je glumac jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum)

Par je posljednje viđen na premijeri filma ”The Northman”, a vrckavo i zaljubljeno pozirali su pred fotografima crvenog tepiha.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti