Tužna ispovijest najstarije Kardashianke: Ljudi me vrijeđaju, a ne znaju kroz što prolazim

Piše: Azra

Zbog želje da s Travisom Barkerom dobije zajedničko dijete Kourtney se podvrgnula in vitro oplodnji. U novom nastavku realityja ispričala je da je to razlog njenom debljanju i ulasku u menopauzu u 43. godini života.

Kako se i moglo naslutiti iz do sada objavljenih trailera za reality seriju The Kardashians, druga epizoda koja je prikazana u srijedu navečer na televiziji Hulu, uglavnom je bila posvećena Kourtney Kardashian i njenim intimnim problemima. Naime, ova majka troje djece: Masona (12), Penelope (9) i Reign (7), koje je dobila u desetogodišnjoj vezi s bivšim partnerom Scottom Disickom, željela bi imati još jedno dijete, no već se neko vrijeme bori s neplodnošću.

Osnivačica Poosha o tome je u emisiji pričala s majkom Kris Jenner i to nakon što su se ona i njen zaručnik Travis Barker vratili kući u Calabasasu nakon još jednog posjeta doktoru. U svom izvještaju o emisiji Mail Online podjseća kako je Kourtney bila jako potištena, a na majčino pitanje kako je prošao pregled, samo je kratko odgovorila – užasno!

Kourtney Kardashian pred kamerama je priznala da se zbog višemjesečnog podvrgavanja in vitro oplodnji vidljivo udebljala, te da je ušla u menopauzu.

Najstarija sestra Kardashian koja je ovog mjeseca napunila 43. godine, majci se potužila i kako je njihovi obožavatelji stalno prozivaju zbog tih nekoliko kilograma viška.

– Jako je nepristojno komentirati ljude kad ne znaš kroz što prolaze. Lijekovi koje pijem doveli su me i u menopauzu. Doslovno!, bila je iskrena Kourtney, koja je majci povjerila i da je zbog svega postala depresivna, iako je inače presretna otkako je u vezi s bubnjarom Barkerom.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti