Ne bavi se više glumom: Cameron Diaz lansirala brend organskog vina

Piše: Azra

 

 

Nakon što je raskrstila s filmskim svijetom, glumica Cameron Diaz je s prijateljicom lansirala brend organskog vina, a tvrdi kako joj je to potpuno promijenilo život.

Bivša glumica, otvoreno je progovorila o miru koji je pronašla nakon što je odlučila napustiti Hollywood. Naime, nakon zavidne glumačke karijere, Diaz se okrenula – vinarstvu.

-Moj je život potpuno drugačiji nego u ono vrijeme kada sam snimala filmove, otkrila je glumica za Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Naime, prijateljice Cameron Diaz i Katherine Power jednog su dana zajedno popile nekoliko čaša vina i zapitale se kakvi su zapravo sastojci vina koje piju.

-Razgovarale smo o tome kako smo sve svjesnije onoga što ulazi u naša tijela, pogledale smo bocu vina i shvatile da je to jedan od rijetkih proizvoda bez nutritivnih informacija i sastava, rekla je poduzetnica Katherine Power.

Pomislile su kako bi mogle kreirati brend čistog vina, stvorenog od organskog grožđa i bez tajnih sastojaka. No, nisu znale baš ništa o proizvodnji vina pa su odletjele u Španiju, a potom i u Francusku kako bi se susrele s uzgajivačima organskog grožđa kojima su potom ponudile suradnju za proizvodnju roséa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

-Kreirale smo ga za potrošače poput nas. Htjele smo stvoriti brend vina visokog standarda proizvodnje, istakla je Diaz.

Prijateljice su svoj brend Avaline pokrenule 2020. godine, usred pandemije, a do danas se njihovi proizvodi nalaze na policama više od pet hiljada maloprodajnih mjesta u SAD-u, a sada je njihovo vino dobilo i novo ruho – chic limenke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti