Victoria Beckham na jahti izgleda bolje nego ikad, ali ni traga osmijehu

Piše: Azra

Preplanula Victoria Bechkham na jahti izgleda odlično, ali ne čini se da je u veselom raspoloženju.

Nakon što su nedavno oženili najstarijeg sina Brooklyna, Victoria i David Beckham i dalje s prijateljima uživaju na svojoj megajahti u Miamiju, a trenuci opuštanja uz sunce i more svakako dobro čine Victoriji.

Na novim paparazzo fotografijama vidi se kako je Victoria preplanula, a osunčanu kožu posebno ističu bijele naramenice njene haljine. Dizajnerica je s porodicom uživala u opuštenom izdanju, oči je sakrila iza tamnih naočala, a kosu je odmaknula s lica i zavezala je u neurednu punđu.

Gorgeous: Victoria Beckham's time in the Miami sunshine was most certainly paying off as the fashion mogul showed off her enviable suntan on Wednesday

Njen suprug David snimljen je kako opušteno sjedi i pije Haig Whiskey čije je trenutno zaštitno lice. David je također uživao u ležernoj odjeći, crnoj majici i bež kratkim hlačama, a nosio je i sunčane naočale te naopako okrenutu šiltericu.

S parom je na jahti i troje njihove djece: 19-godišnji Romeo, 17-godišnji Cruz i 10-godišnja Harper Seven, a pridružila im se i Romeova djevojka Mia Regan (19).

Touch of promo? 46-year-old David, a partner in the high-end spirit brand Haig Whiskey, sipped on his beloved tipple while he captured the moment on his phone

Podsjetimo, Victoria i David Beckham ispratili su sina u bračnu luku s Nicolom Peltz na 76 miliona funti vrijednom imanju Peltzovih na Floridi. Novopečeni bračni par planirao je višednevnu proslavu s gostima, a vjenčanje je uključivalo tradicionalnu i židovsku ceremoniju zbog mladenke i njene porodice.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još