Kćerka slavnog Gige Moravca sada je učesnica “Surivora”: Ovo je njena životna priča

Piše: Azra

Glumac Marko Nikolić ostavio je neizbrisiv trag na glumačkoj sceni, a kada je preminuo neutješne kolege i prijatelji govorili su o njemu samo u pozitivnom kontekstu, prisjećajući se noćnih provoda, dobrih uloga, pozorišnog bifea, ali i pecanja koje je bilo njegova strast. To kakav je čovjek on bio, međutim najbolje govori kćerka Marka Nikolića koja je njegova slika i prilika u svakom smislu.

Mina Nikolić zavoljela je glumu kao vrlo mala, odlazeći sa ocem na probe. Veoma je pravedna i vrijedna, a od tate je povukla i tu crtu da nikada preko poznanstava, takozvane veze, ne traži angažmane. Igrala je u par projekata, svojom zaslugom, a kada su se oni priveli kraju vratila se konobarisanju, u jednom beogradskom kafiću.

Nije za života Marko uspio da je ubaci u više filmova, serija ili pak u neko pozorište ali ne zato što nije mogao već zato što nije htio. Pustio ju je da se sama bori, a o njihovom odnosu i uopšte njegovom pogledu na svijet može se zaključiti na osnovu rijetkih izjava koje je davao za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

– Ne praštam ni najmanje nepravde, zločine i uvrede. Možda će mi to mnogi zamjeriti, ali iz ove kože ne mogu. Izboriti se za život i svoje mjesto u njemu nije lako i zato moraš pravilno da se postaviš. Sa mnom se ne isplati svađati se – poručuje glumac, po čemu mu je Mina vrlo slična.

Kad si ćerka slavnog Gige Moravca, a završiš u Survajveru… Potresna priča Mine Nikolić tera suze na oči

U Survivoru je ćerka Marka Nikolića pokazala da ne voli svađu, da se sklanja čim se ton povisi, također je boli prevara, a poput oca nije naklonjena sportu. Marko se doduše neko vrijeme u životu bavio košarkom i fudbalom ali kako nije bio talenat to je batalio i posvetio se glumi.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti