Kćerka Kate Moss pozirala za Vogue pa otkrila nepoznate detalje o svojoj slavnoj majci: Ona je stara i dosadna

Piše: Azra

Lila Grace Moss Huck (19), kćerka slavne manekenke Kate Moss, krasi naslovnicu britanskog izdanja časopisa Vogue. Ovo joj je prva naslovnica za ovaj prestižni magazin, a osim što je Vogue krasio njen editorijal, Lila je dala i intervju u kojem je otkrila nepoznate detalje o svojoj slavnoj majci.

-U posljednje dvije-tri godine shvatila sam da je njen stil stvarno cool, moram to priznati, rekla je Lila Grace i otkrila detalje maminog stila za koje javnost do sada nije znala.

Kate Moss (48) voli nositi donji dio trenerke i tenisice kad se kamere ugase, otkrila je njezina kćerka za spomenuti magazin. Dodala je i kako se poznatoj manekenki neće svidjeti detalji koje je njena kćerka otkrila medijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

Kako je rekla Lila, s osam godina shvatila je da je njena majka poznata jer su je tada počeli fotografirati. Budući da je kći legendarne manekenke, Lila je pažnju dobivala i u školi.

-Išla sam u srednju školu i svi su mi govorili: ‘Pa ti si kćerka Kate Moss!’ Kad si mlad, kažeš sve što ti padne na pamet, pa sam odgovorila: ‘Kako znaš tko je ona? Stara je. Stara je i dosadna’, rekla je mlada manekenka.

Lila se, baš kao i njena majka, rano počela baviti manekenstvom, pa je prve angažmane imala sa samo 16 godina. Kate je bila dvije godine mlađa kada su je u zračnoj luci 1998. primijetili modni agenti.

Iako Kate nije bila oduševljena što njezina mlada kćerka želi zakoračiti u svijet manekenstva, nije je htjela sputavati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

-Rekla mi je ‘Ako želiš ovo raditi, u redu je, ali ti to ne bih preporučila”, otkrila je Lila.

Kate je htjela zaštititi svoju kćerku, no Lila joj je svojim postupcima pokazala da je spremna za veliki korak.

Od ulaska u svijet mode Lila je nizala uspjehe – surađivala je s brendom Marc Jacobs, radila revije za brendove Fendi, D&G, Versace… Ako nastavi takvim tempom nije nemoguće da dostigne uspjeh svoje majke, koja je za Vogue pozirala čak 43 puta.

Podsjetimo, Kate Moss dobila je kćer Lilu s bivšim suprugom Jeffersonom Hackom, urednikom, kreativnim direktorom i suosnivačem kompanije ‘Dazed Media’.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti