Amber Heard na sudu pokazala snimak na kojoj Depp razbija sve po kući

Piše: Azra

U toku je suđenje između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa, a javnost budno prati sve vijesti iz sudnice, budući da neprestano dolaze novi dokazi i dramatična svjedočenja o nezdravom odnosu i teškom zajedničkom životu nekadašnjeg para.

U javnost su tako izašle poruke koje je par izmjenjivao dok su bili u ljubavnoj vezi.

-Jedini razlog zbog kojeg skačemo na grlo je ljubav, napisao je tako Depp.

-Moje grlo je tvoje. Ti ćeš biti moja smrt, ali nije me briga, odgovorila mu je Heard.

-Imam druge planove za tvoje grlo koje ne uključuju ozljede, bio je njegov odgovor.

Njeni su advokati također u sudnici pustili video koji je Amber potajno snimila u njihovom domu, a u kojem se vidi kako Depp hoda po kuhinji, udara vratima kuhinjskih ormarića i razbija druge predmete. Vidi se i kako si je natočio veliku čašu vina iz gotovo prazne boce.

-Samo sam ti se ispričala. Je li se nešto dogodilo? Jesi li sve ovo popio jutros?, pita ga Amber, a u jednom trenutku on shvaća da ga je snimala i, kako se čini, baca njen mobitel.

Depp je na sudu komentirao snimku, rekavši da je očito bio u lošem razdoblju, no da nikad nije udario Amber.

-Očito sam bio u lošem razdoblju. Najzanimljiviji dio mi je što je ona to potajno snimala i na kraju se smijala. Udario sam nekoliko ormarića, ali nikad nisam udario gospođicu Heard. Ne znam kako je drugim ljudima, ali ja sam imao trenutke u kojima nisam imao potpunu kontrolu nad emocijama. Nisam je ni taknuo. Zašto je sve to snimala? Ako se nasmrt uplašila, zašto nije otišla?, rekao je Johnny Depp na sudu.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti