Severina nakon glamurozne proslave posvetila objavu posebnoj osobi

Piše: I.J.

Nekoliko dana nakon veličanstvene proslave svog 50. rođendana, Severina je na društvenim mrežama obilježila rođendan njoj bliske osobe.

Radi se o splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik, Severininoj bliskoj prijateljici koja se često nalazi iza objektiva fotografija koje pjevačica objavljuje na društvenim mrežama.

Ovaj put Severina je objavila zajedničku fotografiju njih dvije, nastalu na njenoj proslavi rođendana i prijateljici uputila nježne riječi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

-Danas je poseban dan jer se rodila ona koja je poslana na ovi svit da ga popravi i ulipša. Moj život je lipši otkada te znam amore moj Sonja Dvorik. Fotografije su nam simbolične,od naprid i otraga.Skupa koračamo naprid i jedna drugoj iza držimo leđa. Sretan rođendan, mila, poručila je Severina.

Inače, upravo je Sonja bila jedna od prvih koji su Severini javno čestitali rođendan, a ona je to učinila objavivši neke dosad neviđene snimke sa Severinom.

-Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti, amore mio, napisala je kratko uz video koji je objavila na Instagramu, a u kojem svira pjesma Franka Sinatre ‘My Way’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

Sonja je bila i osoba koja je Severini poklonila dar kojim je bila najviše oduševljena, slatkiš iz najstarije splitske slastičarnice ‘Bobis’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

-Okusi djetinjstva,krafne,ekleri,bobići i Sveti Duje od krokanta. Najlipši poklon iz Splita. Hvala moja Sonja Dvornik. Bobis in my heart, napisala je Severina uz fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti