Francuski predsjednik zaljubio se u 24 godine stariju profesoricu, a svi su bili uvjereni da hoda s njenom kćerkom

Piše: Azra

Emmanuel Macron je dobio drugi mandat u fotelji francuskog predsjednika nakon što je u drugom krugu izbora porazio Marine Le Pen, a postao je i prvi predsjednik Francuske kojem je uspjelo dobiti dva uzastopna mandata.

44-godišnji Macron je tokom prvoga mandata mnoge fascinirao i svojom ljubavnom pričom, a čitav svijet je htio čuti detalje njegove ljubavi s 24 godine starijom Brigitte. Brigitte je njegova bivša profesorica, koja je ostavila supruga i troje djece zbog učenika koji je kasnije postao prvi čovjek Francuske.

Zanimljivo, u vrijeme kada su se upoznali, Macron je slušao nekoliko kolegija s Brigittinom kćeri te je s njom bio dobar prijatelj. Upravo zbog tog prijateljstva, mnogi su mislili da je Emmanuel u vezi s njenom kćeri, a ne Brigittin ljubavnik. Uprkos zlim jezicima i preprekama na koje su nailazili, Emmanuel i Brigitte stali su pred oltar 2007. godine. U to je vrijeme on imao 29, a ona 53 godine.

Brigitte je jednom prilikom ispričala kako ju Emmanuel nije nagovarao na vjenčanje, polako su išli prema tome, a nije mogla biti sretnija. Iako nemaju zajedničke djece, istaknuo je kako su njena djeca i unuci i njegova porodica. Često kaže i kako mu je Brigitte intelektualna partnerica i neporeciva potpora u svemu. Macron kaže kako je važno da je u ljubavnom smislu sretan jer će na taj način bolje i voditi svoju zemlju.

Poznato je i kako Macron i njegova supruga ništa ne rade bez da onaj drugi to zna. Telefonski se čuju svakih sat i pol, a sve je otkrila njihova prijateljica i novinarka Gaël Tchakaloff koja je prošle godine objavila knjigu o njihovoj ljubavnoj priči.

– Dok god smo zajedno, sve će biti u redu. Bili smo pravi sretnici što smo se sreli. Rijetki mogu shvatiti našu vezu, no od prvoga dana smo kliknuli i nismo se odvojili jedno od drugoga do danas, rekla je jednom prilikom Brigitte.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti