U porodici Beckham još jedno vjenčanje na pomolu, a evo koga će oženiti mlađahni Romeo

Piše: S.P.

Bivša ‘Spajsica’ i uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham uskoro bi mogla početi razmišljati o novoj kreaciji za vjenčanje jer i njen drugi sin Romeo Beckham (19) razmišlja o braku.

Drugi sin Davida i Victorije Beckham namjerava, naime, oženiti svoju djevojku, manekenku i influencericu Miu Regan (19) s kojom je već tri godine u ljubavnoj vezi.

Iako su oboje vrlo mladi i fokusirani na svoje karijere, izvor kaže da su posvećeni jedno drugome. A sada kada se stariji brat Brooklyn vjenčao s Nicolom Peltz, par je počeo razgovarati o svojoj dugoročnoj budućnosti.

U razgovoru za Mirror, izvor tvrdi da je par razgovarao o braku dok je bio na porodičnom odmoru, rekavši: “Mia je bliska s Romeovom mamom Victorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše”. Također, su razgovarali o tome koliko veliku porodicu žele i jedva čekaju da je osnuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Na društvenim mrežama je vidljivo da su jako sretni zajedno. Ove sedmice snimljeni kako provode vrijeme s porodicom Beckham na njihovoj luksuznoj jahti u Miamiju.

“Oni su opsjednuti jedno drugim”, rekao je izvor.

Također je dodao da je Romeo želio pričekati da se Brooklynovo i Nicolino vjenčanje održi, prije nego što i sam razmisli o prosidbi, kako ne bi “bio u centru pažnje” umjesto brata.

– Mia je vrlo drugačija djevojka od Nicole i uvijek je izjavljivala da bi se željela udati u Britaniji, te da želi daleko ležernije i skromnije vjenčanje od onog koje su imali Nicola i Brooklyn, zaključio je.

Podsjetimo, prije nekoliko sedmica Brooklyn je oženio američku nasljednicu Nicolu Peltz na raskošnom vjenčanju u Miamiju vrijednom tri miliona funti.

Pročitajte još