Već naišao na brojne kritike: Idućeg mjeseca izlazi film u kojem glume Megan Fox i Machine Gun Kelly

Piše: E.M.

Megan Fox i Machine Gun Kelly u posljednje vrijeme često su u centru medijske pažnje. Nakon što su se nedavno zaručili, sada je na red došao i zajednički film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Riječ je o komediji ‘’ Good Mourning’’ koju je napisao i režirao Kelly. Njemu bi trebala pripasti i glavna uloga popularnog muškarca koji biva ostavljen a tada se igrom slučaja pojavljuje lik koji tumači Megan Fox. Kraj svi već unaprijed možemo i pretpostaviti.

Nakon što je objavljen trailer, komentari su uglavnom podijeljeni mada većinom se nižu kritike zbog suviše predvidljive radnje. Film bi trebao izaći idućeg mjeseca.

Podsjetimo, prije dvije godine, Megan i MGK radili su na zajedno i na filmu ”Midnight In The Switchgrass”, koji je bio prisiljen zaustaviti proizvodnju zbog pandemije koronavirusa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti