Zdravko Čolić progovorio o neostvarenoj želji i djeci: Svi su očevi slabi na kćerke, pa tako i ja

Piše: Azra

Prošlog vikenda Zdravko Čolić nastupio je u Koprivnici u prepunoj sportsko-školskoj dvorani Josip Samaržija Bepo. Otkrio je šta je novo u njegovu životu, s pričao je i o ponekim temama iz privatnog života.

– Kad bih sada imao 30 – 40 posto ambicije koje sam imao u mladim godinama, ne bi mi bilo kraja. Ali zapravo i ne trebam sada toliko toga, sada smo komotni stariji, sve ima danas drugačije korake, ispričao je Zdravko Čolić.

Kad je posao u pitanju, jako je discipliniran. Vježba, voli sport, kretanje je, kaže, uvijek pozitivno, a otkrio je da mu je neostvarena želja – singl na svjetskim listama.

– Volio bih poživjeti pa da vidim šta će biti. Život te ne miluje, gura te u razne suprotnosti iz kojih moraš izaći, a brdo suprotnosti rađa i kvalitetu, iskren je pjevač.

Kad je riječ o privatnom životu uvijek je bio samozatajan, sada se stvari pomalo mijenjaju, kćeri Una i Lara su odrasle, sve su više na društveni mrežama, posebno Una na Instagramu.

– Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerovatno joj to nešto znači za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se je na miješam, priznao je. Kaže da to prihvaća. ‘Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja’, kazao je na kraju razgovora.

Una Čolić

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još