Prijatelj Ronaldove partnerice Georgine otkrio je kako se ona osjeća nakon tragedije

Piše: S.P.

Georgina Rodriguez (28) nije se pojavila u javnosti ni na društvenim mrežama nakon tragedije koja je pogodila njihovu porodicu. Otkako su izgubili sina, Ronaldo je viđen dva puta- dan nakon tužnog događaja pojavio se na treningu, a potom je na utakmici svog kluba Manchester Uniteda protiv Arsenal oduševio dirljivom gestom- svoj 100. gol u Premier ligi posvetio je svom sinu pokazujući prema nebu.

-Neću ništa govoriti jer su tražili privatnost, ali ta je beba bila malena osoba koja je bila jako voljena. Ona je uvijek govorila da su joj njena djeca na prvom mjestu i novorođenoj djevojčici će dati svu svoju ljubav- ispričao je Georginin prijatelj Ivan Garcia koji se pojavio u dokumentarcu ”Ja sam Georgina” te dodao kako su iza njih teški dani, no podršku je našla u porodici i prijateljima.

– Cristiano i Georgina su vrlo blizak par. Georgina je veoma snažna i zna da smo svi tu za nju. Ona zna da će joj njen krug porodice i prijatelja pomoći. Nadam se da ćemo je uskoro vidjeti da se ponovo smiješi- dodao je Garcia.

Inače, Georgina se nije oglašavala nakon tragedije, a Ronaldo je na društvenim mrežama podijelio porodičnu fotografiju i svima se zahvalio na podršci.

– Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu – napisao je Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Podsjetimo, nakon što su na svom Instagram profilu podijelili tužnu vijest o smrti njihovog novorođenog sina, brojni pratitelji, kolege i prijatelji uputili su paru riječi podrške i utjehe.

– S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek- stoji u zajedničkoj izjavi para koju su podijelili na društvenim mrežama. Georgina je nosila blizance, a djevojčica je preživjela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti