Sjećate li se Susan Boyle? Danas izgleda bolje nego ikada

Piše: Azra

Škotska pjevačica Susan Boyle (61) stekla je veliku slavu nakon što je pred milionima gledatelja showa ”Britain’s Got Talent” 2009. godine otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 miliona pregleda na YouTubeu.

Njena audicija je brzo postala viralna širom svijeta i ona je stigla do finala emisije, zauzevši drugo mjesto nakon plesne skupine “Diversity”. Njen debitantski album “I Dreamed A Dream” postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je postala jedna od najuspješnijih natjecatelja showa “Britain’s Got Talent” ikada s više od 19 miliona prodanih albuma širom svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

U proteklih 13 godina njen se život promijenio iz temelja. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 miliona funti, nastavila je živjeti skromnim životom. Dokaz da je i dalje skromna je da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu, iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita kojeg i dalje nije uspjela položiti. Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

– Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lijepo što me to pitate. Imala sam spoj u Americi prije šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela doktora s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću, otkrila je tada Boyle za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Izvor: Vecernji.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti