Megan Fox: Sina mi zlostavljaju jer nosi haljine

Piše: Azra

Svježe zaručena Megan Fox rasplakala se u nedavnom intervjuu za Glamour UK, dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Noaha zlostavljaju u školi.

Kako kaže majka trojice sinova, srce joj slama okrutnost klinaca s kojima njen sin dijeli školske klupe.

-Imam dijete koje pati. Jako se brinem zbog toga, voljela bih da čovječanstvo nije takvo, rekla je Megan o devetgodišnjem sinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli nositi haljine. Još kad je imao samo dvije godine bile su mu draže od hlača, tvrdi Meghan. U međuvremenu je, kako je rekla za Glamour, pročitala brdo knjiga na tu temu, među kojima su i one koje su napisala transrodna djeca.

Izbor odjeće kod svog sina vidi kao njegov način da se izrazi.

-Neke od knjiga poručuju da možete biti dječak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odjeću kako god želite. To čak ne mora imati nikakve veze s vašom seksualnošću, rekla je.

Dodala je godinama radila na tome da potakne Noaha i njegovu braću, Journeyja i Bodhija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema s osobnim izborima njenog sina.

Istaknula je da joj činjenica da zbog posla mora puno putovati i ostavljati sina slama srce.

-Voljela bih da ih mogu povesti sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritisaka društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNA, dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom. U januaru ju je njen dečko, Machine Gun Kelly zaprosio, a iako su nedavno imali zategnut odnos na crvenom tepihu, stvari su u međuvremenu izgladili.

Izvor: index.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti