Doris Dragović i njen suprug slave 32 godine braka: Pjevačica otkrila tajnu sretnog braka

Piše: S.P.

Na službenom Facebook profilu splitske pjevačice, Doris Dragović je na poseban način obilježila 32. godišnjicu braka koju slavi sa suprugom. Ona i Mario Budimir vjenčali su se u crkvi sv. Ante na Poljudu 28. aprila 1990. godine, a u braku su dobili sina Bornu.

– Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost – i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota. 28.04.2022. – 32 godine ljubavi.

Napisala je to na svom službenom Facebook profilu Doris Dragović i time odala tajnu njihovog dugog braka. Uz to je objavila i naslovnicu tadašnjeg magazina Top, na kojoj su ona i njen suprug Mario Budimir i njihova fotografija s vjenčanja održanog 28. aprila 1990. godine. Na svoj dan iz snova, tada jedna od najpopularnijih pjevačica, odjenula je bijelu vjenčanicu i stavila veo, dok je njen suprug bio elegantan u crnom odijelu s leptir mašnom.

Par se upoznao godinu prije vjenčanja, a kasnije su otkrili kako se prvi susret dogodio u novootvorenom kafiću na plaži Obojena u Splitu, te da su se jedan drugome odmah svidjeli: ‘Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme…’, priznala je svojedobno poznata pjevačica.

Pročitajte još