Uspješno se izborio s krokodilima i zmijama, da bi ga na kraju ugrizla kolegica: Zarila mi je zube u ruku

Piše: S.P.

Michael Douglas (77) otkrio je kako je Debra Winger (66) izgubila ulogu u filmu ‘Lov na zeleni dijamant’ zbog prijašnje situacije u kojoj ga je ugrizla za ruku. Dok je Winger na to gledala kao šalu, Douglas je cijelo iskustvo doživio traumatično te nakon toga više nije mogao sarađivati s njom.

Prisjetimo se kako je Michael Douglas zamalo izbjegao ugriz krokodila i zmija kao avanturist koji se kockao sa smrću u filmu ‘Lov na zeleni dijamant’, ali te sreće nije bio i u stvarnom životu dok je snimao hit romantičnu komediju iz 1984. Naime, njegova je kolegica Debra Winger jednom prilikom zarila zube u njega.

Douglas je prvi put otkrio kako se rasplakao pred filmskim šefovima i insistirao da neće raditi s Winger. Rekao je da su on i reditelj Robert Zemeckis razmišljali o glumicama za tu ulogu kada su upoznali Winger u Teksasu.

Douglas je opisao situaciju u kojoj je Winger bila s njima na večeri i pila je mnoštvo tekila. Kada je izlazio, ona je došla do njega i ugrizla ga za ruku.

– Ona se šali, a ja je gledam i mislim kako je ovo bilo grubo te da mi je pukla koža, govori Douglas. Kasnije je i otvoreno odbio s njom sarađivati, rekavši da nije vrijedno toga. Tvrdi da je Winger izbačena iz filma zbog straha da nije timska igračica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti