Maja Šuput o Nenadu, Bloomu i porodičnoj idili: Sad mi je mnogo važnije kakav je otac nego suprug

Piše: S.P.

Maja Šuput otvorila je Storyju vrata svog doma te se raspričala o porodičboj idili sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Maja se posebno otvorila se kad je riječ o porodičnom životu sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom koji je prava zvijezda.

– Veseljak. To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljen ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti… Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani – od ribe, mesa, poriluka, govori Maja o jednogodišnjem sinčiću.

Iako sam mislila da znam šta je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubav i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti, ponosno govori pjevačica.

Što se tiče supruga Nenada, otkrila je na čemu mu je najzahvalnija.

– Sad mi je mnogo važnije kakav je otac nego suprug. A divan je otac. Najzahvalnija sam što je normalan čovjek koji je prihvatio to da su vikendom kad pjevam ili vodim program on i Bloom sami. Imaju svoj muški princip, igraju se, klopaju, vesele se. Bloom nije zahtjevno dijete, super se provode kad me nema. Odu na tržnicu, u šetnju, uspava ga. Razmišljala sam šta da imam muža kojem bi to bilo teško iako je njegovo dijete…, iskreno ističe pjevačica koja trenutno živi poslovnu i privatnu idilu.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još