Gates nakon razvoda: Sam u vili s 18 kupaonica, djece nema, Melinda je uzela psa

Piše: Azra

Bill Gates progovorio je o privatnim detaljima braka i razvoda s bivšom suprugom Melindom.

– Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje tačke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog, rekao je Gates u intervjuu za The Sunday Times. Tvrdi kako mu je najteže bilo kad su djeca otišla iz kuće. Najmlađa kći je isto otišla na fakultet te je sada njihova vila s 18 kupaonica u Seattleu prazna.

– Imam ovu lijepu kuću koja je pogodna za velike rasprave. Ali većinu vremena čini se prevelikom. Ja sam samo mala osoba, istaknuo je Gates.

– Nedostaju mi ​​nered i buka. Ne radim previše kućanskih poslova, ali u normalnim danima uvijek sam prao suđe jer sam u tome bio dobar, a jedno od djece bi mi pomoglo, dodao je. Ispričao je i u kakvim je odnosima ostao s Melindom nakon razvoda. Bill kaže kako je sretan što i dalje može raditi s njom te se ponekad viđaju.

– Imamo supervažan, složen, blizak odnos u kojem smo odlučili raditi zajedno. I jako sam sretan što smo počeli raditi zajedno. Zajedno smo izgradili Udruženje. I imamo troje nevjerovatne djece, ispričao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates)

– I ja tugujem na isti način kao i ona. Da. Znate, odrasli smo zajedno. Kad sam se oženio, Microsoft je bio velika stvar. Ali ja sam bio mlad 38-godišnjak, a ona je bila zrela 28-godišnjakinja… To je više od polovice mog odraslog života. Zajedno smo napravili puno toga, dodao je.

Bill priznaje kako se s Melindom oko raspodjele imovine i novca prilično lako dogovorio.

– Dobila je psa. Ubila me time. Šalim se. Svijet bi trebao znati koliko sam bio maltretiran. Ne, šalim se. Nismo bili zli jedno prema drugom, rekao je.

Podsjetimo, Bill i Melinda Gates objavili su da se razvode početkom maja prošle godine. U braku su bili 27 godina. Upoznali su krajem 1980-ih, kada se Melinda pridružila Billovoj kompaniji Microsoft, a vjenčali su se 1994. godine.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti