Brojne poznate ličnosti uputile emotivne bajramske čestitke

Piše: E.M.

 

Bajram predstavlja jedan od najradosnijih praznika u muslimanskoj tradiciji kojim se obilježava kraj mjeseca Ramazana. Momenti kada se bira najljepša i najmirisnija odjeća iz ormara, prave najljepša jela i posvećuje porodici i prijateljima, neizostavan su dio bajramske tradicije. Srca vjernika bivaju ispunjena radošću i zadovoljstvom.

Jedni drugima upućuju najiskrenije čestitke i želje, a izuzetak nisu ni slavne ličnosti. Ovako su neki od njih čestitali Bajram putem svojih Instagram profila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Tufo (@eminatufo95)

-BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ! Uvijek budite zdravi, nasmijani i neka uvijek dobro ide s vama gdje god bili, napisala je Emina Tufo ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

Bh. influenserica Ilda Humić objavila je preslatku porodičnu, tradicionalnu bajramsku fotografiju kako je i napisala i na taj način svojim pratiteljima čestitala Bajram.

-Da ove posebne dane provedete u miru i sreći s vašim najmilijima, srdačno je poželjela Andrea Tomašević Kolenda, na Instagramu poznatija kao Enina mama.

Jusuf Nurkić i njegova izabranica Emina posebnom zajedničkom fotografijom čestitali su Bajram.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti