Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i iznenadila provokativnom kreacijom

Piše: S.P.

Cara Delevigne pokazala je gole grudi na Met Gali u New Yorku, na kojoj je bila jedna od najhrabrijih uzvanica, barem što se tiče modnog odabira.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Cara Delevingne ostavila je malo toga mašti kada je na ovogodišnjoj Met Gali sa sebe skinula crveni sako jer ispod njega nije nosila baš ništa osim zlatne boje.

29-godišnja Cara na crveni je tepih stigla u crvenom odijelu, no ubrzo je skinula njegov gornji dio i pokazala potpuno goli torzo obojan zlatnom bojom i gole grudi preko čijih je bradavica zalijepila tek naljepnice u istoj boji. Pred fotografima je isprva pozirala ozbiljnog izraza lica, no nije odoljela plaženju jezika i dobro poznatim grimasama koje inače voli izvoditi u javnosti.

Prije dolaska na Galu Cara je odvojila malo vremena i za druženje s vjernim obožavateljima ispred svojeg hotela, a čak je dobro raspoložena pozirala i fotografima koji su je tamo također spremno dočekali.

Cara je crvenim tepihom Met Gale prvi put prošetala 2011. godine, no svi se slažu da je ovogodišnjim izdanjem nadmašila sva prijašnja izdanja.

Pročitajte još