Ellen DeGeneres ugostila svoju suprugu koja je ispričala kako je porodici otkrila da je gej: Mislila sam da sam ubila baku

Piše: Azra

Jedna od omiljenih TV voditeljica održala je sasvim posebnu emisiju, Ellen DeGeneres ugostila je svoju suprugu Portiu de Rossi u jednoj od posljednjih epizoda svog talk showa.

U emisiji su 49-godišnja glumica i 64-godišnja voditeljica razgovarale o ranim danima svoje veze. Voditeljica je posebno istaknula priču svoje supruge o tome kako je otkrila svojoj 99-godišnjoj baki da je u vezi sa ženom.

Portia je prvo opisala svoju blisku vezu s bakom, istaknula je i to da su rođene na isti dan. Glumica, koja je 13 godina u vezi s populanom komičarkom kazala je i da je njena baka Australka bila velika obožavateljica hit serije ‘Ellen’, koja se emitirala od 1994. do 1998.

– Nije prošuštala epizodu, sve dok Ellen nije priznala da je gej, prisjeća se Portia.

Dodala je da je ona u tom trenu već bila sigurna u svoju seksualnu orjentaciju, odnosno da je gej, ali da i dalje voli svoju baku.

Australska glumica preselila se u SAD zbog karijere, a tamo je započela i vezu s Ellen. Tokom jedne posjete porodici u Australiji, Portia je sjela kraj bakine stolice kraj njenih nogu, tada ju je baka pitala je l’ ima nekog posebnog.

– Tada je već moja mama trebala reći baki da sam s Ellen i znala je da živimo zajedno. Rekla sam: ‘Bako ja sam s Ellen.’ Kazala je na to: ‘Alan? Ko je Alan?'”, publika se u studiju počela smijati, a Portia je još jednom naglasila da je baka u tom trenu imala 99 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

– A ja sam joj rekla da zna kako živim s Ellen. A ona mi je odgovorila kako se cijelo to vrijeme brine da se lezbijka upucava njenoj unuci. Zatim je doslovno stavila svoju glavu u dlanove, pola minute bila je potpuno tiha. Pomislila sam: ‘To je to, ubila sam baku'”, prepričala je Portia.

U tom se trenutku glumica zabrinula da je baki pozlilo.

– A onda me samo pogledala i rekla: ‘Pa, jednako te volim”, završila je priču Portia.

Njena supruga Ellen kazala je da je prelijepa stvar da je neko u njenoj dobi promijenio mišljenje o istospolnim vezama. Slavna TV voditeljica nedavno je snimila posljednju epizodu svog The Ellen Showa, a te posebne emisije prikazivat će se narednih mjeseci, u jednoj od njih ugostila je i svoju voljenu suprugu. Ellen i Portia u braku su 13 godina.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još