Tony Cetinski: Jedva sam preživio pandemiju, supruga i ja štedimo i skromno živimo

Piše: Azra

Foto: PIXSELL.HR

Tony Cetinski je prilikom gostovanja na Radio Dalmaciji ispričao kako se nosio s pandemijom, kada muzičari zbog epidemioloških mjera nisu održavali koncerte.

– Jedva sam preživio. Nije tu stvar financijski jer se čovjek nakon 30 godina karijere navikne da mora štedjeti. Supruga i ja nemamo taj lifestyle, što se možda čini ljudima na vani da estrada živi nešto glamurozno. Mi živimo dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čovjeka. Trudimo se ne trošiti na gluposti, ispričao je pjevač.

Kaže kako je jedva dočekao da se normalno može putovati. Naime, Tony je prošle godine postao djed, a s unukom se redovno čuje putem videopoziva.

– Sada samo čekam pravi trenutak da idem u Berlin. Oni žive u Berlinu i nisam je još uživo vidio. Vidim je svaki dan preko videopoziva, igramo se koliko je to moguće preko tih telefona i kontaktiramo, ali moram ići do Berlina, moram se uputiti tamo i prigrliti je. Onda ću vam reći kakav je to osjećaj.

Zasad mislim da je to isto kao kad nekome ideš objašnjavati kako je biti roditelj. To ne možeš nikome objasniti dok ne postane roditelj, tako je i biti nono, ja mislim puta pet, zaključio je Tony.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još