Nakon još jednog ljubavnog kraha, Katie Holmes našla sreću uz 11 godina mlađeg dečka

Piše: Azra

Glumica najpoznatija po braku s Tom Cruiseom ponovno strastveno ljubi. Riječ je o 32-godišnjem muzičaru Bobbyju Wootenu III, i ako je suditi po njegovim i Katienim zaljubljenim pogledima, njena je srodna duša.

Par je uhvaćen na ulicama New Yorka dok su opušteno šetali i izmjenjivali nježnosti, a da je u pitanju ozbiljna veza najbolje govori to što nisu niti pokušali pobjeći od paparazza. Štaviše, Katie se u nekoliko navrata svom novom dečku objesila oko vrata i mazno ga ljubila.

Njena prošla veza s chefom Emiliom Vitolom trajala je svega godinu dana , za kojeg se ispostavilo da je samo iskoristio za samopromociju jer je u vrijeme kad ju je zaveo imao djevojku.

-Katie je odlučila prekinuti nakon što je “progledala”. Shvatila je da Emilio ima skrivene motive u toj vezi. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu. Zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali kad je faza prvih leptirića u stomaku završila, počela se preispitivati jesu li oni zapravo sve vrijeme bili u pravu, otkrio je prošle godine neimenovani izvor za In Touch Weekly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bobby wooten iii (@bobbywooten3)

Mlađani Bobby, od kojeg je 43-godišnja Katie starija 11 godina, nije poznat široj javnosti. Rođen je u Chicagu, a kao basist je sarađivao s muzičarima Macom Millerom, Jennifer Lopez i Jennifer Hudson.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još