Bio je tiha patnja tinejdžerica širom svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

Piše: Azra

Američki glumac i bivši maneken Chad Michael Murray (40) početkom milenija bio je velika tinejdžerska zvijezda i tiha patnja djevojkama širom svijeta.

Uloga Tristana Dugraya u “Gilmoreicama” otvorila mu je vrata Hollywooda, a kada je utjelovio Lucasa Scotta u seriji “Tree Hill”, lansirao se među zvijezde. Nakon toga je glumio i u brojnim romantičnim komedijama, kao što je “Priča o pepeljugi”, dok danas ipak bira nešto drugačije filmove i zadnji koji je snimio je akcijski triler “Fortress: Sniper’s Eye”, u kojem glumi s Bruceom Willisom.

Chad se od dana najveće slave nije puno promijenio te je i danas jako zgodan, a nedavno je otkrio i da bira samo uloge koje su u skladu s njegovim kršćanskim uvjerenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chad Murray (@chadmichaelmurray)

– Držim se stvari u koje vjerujem. Ako potpuno ne prihvatite i zavolite lik koji glumite, to će se vidjeti na ekranu. Uvijek želim dati ljudima s kojima radim i koji će gledati film najbolje od sebe, kazao je Chad za Fox News.

– Osjećam se snažnije i sigurnije na setu kad znam da je Bog uz mene. Isus je tamo sa mnom svaki dan. Kada se osjećate sigurno, možete napraviti više i nositi više tereta na svojim remenima, naglasio je.

Chad je odrastao u New Yorku, a još kao dječaka ga je majka napustila te je o njemu brinuo otac. Ima nekoliko polubraće i polusestara, a kako je govorio u intervjuima, imao je mirno odrastanje.

U Hollywood se preselio 1999. godine i jedno vrijeme je radio kao model, dok nije dobio prvu ulogu.

Svojevremeno je punio medijske stupce i svojim ljubavnim životom jer se zaljubio u nesuđenu djevojku iz serije “Tree Hill”, Sophiju Bush, koja je utjelovila Brooke Davis. Obožavatelji serije bili su u deliriju kada su saznali da su njih dvoje par u stvarnom životu, no nije bilo sve blistavo kako se činilo. Svi su pisali o njihovoj vezi, a nakon samo nekoliko mjeseci stali su pred oltar. U braku su bili samo pet mjeseci prije nego što je Sophia zatražila razvod. Kasnije je rekla kako su bili samo klinci i da su donijeli ishitrenu odluku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chad Murray (@chadmichaelmurray)

Nakon nje Murray je ljubio Kenzie Dalton, no nakon sedmogodišnje veze prekinuli su. S kolegicom Sarom Roemer vjenčao se 2015. godine, a par je u braku dobio dvoje djece.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti