Kćerka Willa Smitha o problemu s kojim se dugo borila: Bilo je dana kad bih vrištala

Piše: Azra

Jada Pinkett-Smith u svom je podcastu Red Table Talk progovorila o svojoj borbi s anksioznošću, otkrivši da se tek nedavno naučila nositi sa svojim emocijama.

“Grizla je nokte, ali nikad nisam ni pomislila da se radi o anksioznosti”, rekla je Jadina majka Adrienne Banfield-Norris.

Jada je otkrila da joj je borba njene kćerke Willow pomogla shvatiti da ima isti problem.

“Godinama je potiskivala svoj problem, bilo joj je teško. Kako sam odrastala, nije shvaćala da se borim s anksioznošću. Gledala je prijatelje kako umiru, prošla je kroz puno toga pa joj moji problemi nisu izgledali veliki pored njenih”, rekla je 21-godišnja Willow.

“Bilo je dana kad bih vrištala, plakala i ležala na podu”, dodala je.

U Jadinom (50) posljednjem podcastu gostovala je Kim Basinger s kćeri Ireland Baldwin. Kim je priznala da se bori s agorafobijom. Riječ je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbjegavaju javna mjesta, ali i mjesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

“Morala sam iznova učiti voziti, godinama nisam htjela voziti kroz tunele u Malibuu. Sve me to činilo nervoznom, za sve sam se morala mučiti da shvatim što sad trebam činiti”, rekla je. “Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zbilja je užasno kad osoba koja je živjela kao ja ne zna što se događa. Sve se ugasilo u meni”, dodala je.

Izvor:index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti