Uhvatila je kamera: Šta je Amber Heard konzumirala u sudnici?

Piše: Azra

Suđenje Johnnyju Deppu i Amber Heard je na pauzi, a fanovi širom svijeta i dalje pregledavaju snimke. Jedna od onih koje su izazvale najviše pažnje je snimka na kojoj glumica na neobičan način briše nos maramicom. Tačnije, Amber snifa maramicu.

Očekivano, odmah su krenula nagađanja šta je to moglo biti na maramici što je glumica ušmrkala, a najčešća pretpostavka je kokain. Ali strani mediji ne slažu se s tom pretpostavkom.

“Analizom videa vidimo da Heard nešto ušmrkava iz maramice. Zumirana snimka to potvrđuje. Svejedno, to vjerovatno nije bio kokain kako ističu korisnici Twittera”, piše Marca.

Naime, one uhvaćene s kokainom na sudu očekuju stroge kazne, a i osiguranje na sudu jako pazi na to šta se unosi u sudnicu.

Novinari vjeruju da se na maramici nalazila tvar koja potiče suze. Naime, kad je Anna Faris gostovala u The Late Showu s Jamesom Cordenom, rekla je da je “plakanje glupo”.

Glumcima i glumicama plakanje predstavlja pravi izazov, a ponekad im pred kamerama suze ne dolaze prirodno. Farris je pokazala sredstvo u sticku koje joj pomaže da zaplače u tužnim scenama.

“Ovo je poput kristala mentola”, opisala je držeći predmet. Stoga strani mediji misle da je moguće da je Heard njušila takav mentol tokom suđenja. Na kraju krajeva, u sudnici suze nikad ne odmažu.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još