Nakon najavljenog raspada grupe: Uraganke otkrile planove, jedna od njih uskoro staje na ludi kamen

Piše: Azra

 

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić su najavile raspad sastava “Hurricane” što je izazvalo burne reakcije među onima koji su ljubitelji njihovog zvuka. Sada je otkriveno kako će svaka članica nastaviti svoj rad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

– Devojke iz grupe “Hurricane” odlično su radile prethodnih godina, a potražnja za njima je velika, naročito nakon prošlogodišnjeg učestvovanja na “Evroviziji”. Međutim, naporan tempo je uradio svoje, pa će kroz nekoliko mjeseci otpočeti nova poglavlja u životu.

-Ksenija će se vrlo brzo posle isteka ugovora, koji im traje do decembra mjeseca ove godine, udati za dugogodišnjeg partnera Nikolu Todorovića. Svadbu su najavljivali u više navrata, ali je željela da to urade kad više ne bude članica grupe i bude imala dosta slobodnog vremena na raspolaganju, ističe izvor.

– Sanja Vučić će se posvetiti radu u studiju. Ona je u prethodnom periodu radila mnoštvo pjesama za druge izvođače, poput Teodore Džehverović, Tee Tairović, MC Stojana, kao i numere za grupu “Hurricane”, te vidi sebe u autorskom radu i narednih godina. Ivana Nikolić, s druge strane, otpočinje privatni biznis o kom će se tek pričati, dodaje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

– Svaka od njih je u grupi zarađivala od 1.000 do 1.500 eura po nastupu, što je velika cifra, posebno uzimajući u obzir da su radile non-stop, i to po nekoliko nastupa nedeljno. Oproštajna turneja uveliko traje, a do kraja godine im je skoro svaki dan popunjen, jako su tražene. Gazde lokala se “bore” za preostale termine, znajući da one i te kako privlače publiku, istakli su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Izvor: Nportal.rs 

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti