Tonči otkrio kakva je Hana kao trudnica, ali i detalje o sebi: Potpuno sam nesposoban za normalan život

Piše: Azra

Jedan od najvećih domaćih hitmejkera Tonči Huljić će prvu pop misu u svijetu izvesti krajem juna u Zagrebu.

Splićanin je u intervjuu je otkrio koliko je vjera važna u njegovu životu i kako je prije desetak godina spoznao da bez Boga ne može.

– Ne želim nikoga vući za rukav i uvjeravati ga moraš vjerovati u Boga i tako dalje. Svi oko mene su vjernici, crkva mi je prvi komšija, otkrio je Huljić i priznao da nije uvijek bilo tako.

– Počeo sam čitati neke znakove, počeo sam neke stvari primjećivati i onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja – povjeruješ. Ne mogu kazati da sam bio takav do prije 10-12 godina, onda eto tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti’ izjavio je Huljić za IN magazin.

Bez muzike ne može zamisliti nijedan dan.

– Ja nemam nikakav hobi, ja sam potpuno nesposoban za normalan život, ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, mene raduje samo raditi muziku, izjavio je.

Muzika i porodica smisao su mu života, a na izvedbi pop mise u Zagrebu trebala bi biti i njegova kći Hana.

Hana je i skladala dio mise, a kao trudnica, kaže Tonči, uopće nije zahtjevna. ‘Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa, rekao je pjevač. Kad je zdravlje u pitanju, tu je pravi hipohondar.

– Nisam samo hipohondar za sebe, nego za cijelu svoju porodicu sve stalno pazim, stalno sam nekako opterećen, stalno se nečega bojim, a to je nešto što ne bi trebalo, što ne ide s vjerom, kaže Huljić.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti