Maja i Nenad imaju razloga za slavlje: Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno

Piše: S.P.

Maja Šuput danas ima razloga za slavlje. Prije tačno tri godine rekla je sudbonosno da Nenadu Tatarinovu, a u međuvremenu su i postali roditelji sinčića Blooma u čijim avanturama svakodnevno uživaju.

– Sretna nam godišnjica braka mužiću. Nek smo živi i zdravi još godina sto. Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno, poručila je pjevačica suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja i Nenad vjenčali su se 11. maja 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Na ceremoniji joj je pjevala operna pjevačica Martina Tomčić, jedna od članica žirija Supertalenta s kojom je Maja te godine ocjenjivala kandidate.

Do oltara ju je odvela majka, a raskošnu vjenčanicu dizajnirao je dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić. Haljina je sa stražnje strane otkrivala Majina leđa i imala raskošan slojeviti šlep s volanima, dok je s prednje strane skrojena tako da prati liniju tijela, a u gornjem dijelu izgleda kao korzet od prozirnog tila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dok su se Nenad i Maja razmjenjivali prvi poljubac kao muž i žena, svirala je pjesma Love Me Like You Do.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Tulum je trajao cijelog vikenda, a pjevačica je promijenila nekoliko bijelih haljina.

Mnogi su Majino vjenčanje odmah proglasili vjenčanjem godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti