Marc Anthony zaprosio 30 godina mlađu manekenku, ovo su mu pete zaruke u životu

Piše: S.P.

Pjevač Marc Anthony zaprosio je svoju djevojku, manekenku Nadiju Ferreiru. 23-godišnja manekenka potvrdila je sretne vijesti.

– Proslava zaruka, napisala je Nadia uz fotografiju na Instagram storyju na kojoj se ona i 53-godišnji Anthony drže za ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

O vezi ovog para počelo se šuškati prije tri mjeseca, a sredinom marta potvrdili su glasine. Njeni pratitelji već neko vrijeme viđaju prsten na njenoj ruci, no tek sada su potvrdili da su se zaručili.

Anthony je prije manekenke bio četiri puta zaručen. Prvi put je zaprosio glumicu Claudette Lali, ali su se razišli prije nego što je uopće došlo do vjenčanja. Potom je oženio Dayanaru Torres 2000. i njihov brak potrajao je četiri godine.

Poslije nje oženio je Jennifer Lopez i s njom je u braku bio deset godina. Roditelji su blizanaca Emme i Maximiliana. Uz njih, Anthony ima još četvero djece.

Nakon razvoda od Jennifer, pjevač je oženio manekenku Shannon De Lima, od koje se razveo tri godine poslije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti