Nakon tragične smrti partnera i povlačenja iz javnosti, glumica objavila sretnu vijest

Piše: Azra

Američka glumica, 41-godišnja Michelle Williams, obznanila je kako očekuje treće dijete sa suprugom Thomasom Kailom, 44-godišnjim američkim pozorišnim rediteljem. Glumica je sretne vijesti podijelila Instagram objavom sa službenog fotografiranja za Variety.

”Ekipa, Michelle je opet trudna!” napisala je glumica u opis svojih fotografija, a obožavatelji su je u komentarima nastavili obasipati čestitkama.

– Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite uvijek iznova dostupno još jednom. Ta sreća nije izgubljena ni meni ni mojoj porodici, rekla je glumica na ponovnu trudnoću.

Svoje prvo dijete, kćer Matildu, Michelle je dobila s preminulim glumcem Heathom Ledgerom koji je tragično okončao život 2008. godine kad je pronađen mrtav u stanu, a nalazi obdukcije utvrdili su da je umro od posljedica miješanja droge i lijekova.

Matilda sada ima 16 godina, a iako se ni ona ni majka puno ne pojavljuju u javnosti, svijet i dalje prati njihov život.

Michelle ima još jedno dijete sa suprugom Thomasom koje je rodila 2020. godine, sina Harta.

Williams je Harta rodila tokom izolacije i kaže da je podizanje malog djeteta pomoglo da se svi mračni prizori iz doba pandemije malo zanemare.

– To je bio podsjetnik da život ide dalje, rekla je Williams za Variety.

– Svijet na koji smo donijeli bebu nije svijet na koji smo mislili da donosimo bebu, ali beba to ne zna. On doživljava radost otkrića i sreću i dom pune ljubavi, podijelila je glumica.

O vezi Thomasa i Michelle mnogo se ne zna, ali prvi su put u javnost sa svojom romansom izašli krajem 2019. godine kada je otkriveno da je ona trudna i da su već bili zaručeni.

Talentirana glumica najpoznatija je po ulogama Anne Weying u filmovima ”Venom” i Charity Barnum u ”The Greatest Showman”.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti