Andrija Milošević obradio Konstraktinu pjesmu na šaljiv način i postao hit na društvenim mrežama

Piše: E.M.

 

Posljednjih dana vlada prava euforija oko Eurosonga na kojem se Konstrakta izdvojila kao jedan od glavnih favorita za pobjedu, a osim publike i mnogi poznati su joj pružili podršku. Tekst pjesme ‘’In Corpore Sano’’ prosto ne možete da ne zapamtite a glumac Andrija Milošević otpjevao je Konstraktin hit i na sebi svojstven način podržao srbijansku predstavnicu.

– Roditelj mora biti budan, biti budan, pjevao je vidno sneni Andrija dok se pokušavao razbuditi tapšanjem po licu. Na kraju videa slatko se nasmijao sam sebi i poručio kako je samo bitno da Konstrakta odnese pobjedu u finalu koje je zakazano za večeras.

Podsjećamo, Andrija i njegova dugogodišnja partnerica Aleksandra postali su roditelji dječaka u februaru ove godine. Duhoviti glumac nerijetko zabavlja svoje pratitelje na Instagramu šaljivim snimcima, a čini se kako mu ni slatke roditeljske muke ne padaju teško.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti