Benu Afflecku neće biti lako: 7 pravila koje mora da poštuje dečko Jeniffer Lopez

Piše: Azra

Iako trenutno uživa sa vjerenikom Benom Affleckom, Jeniffer Lopez nije uvijek imala sreće u ljubavi. Kada je riječ o njenom ljubavnom životu, često su se pominjale prevare, ali latino diva nikada nije govorila na tu temu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez | JLo (@elior_jlo)

Ipak, izgleda da su sumnje u partnere i neuspjele ljubavi dovele do toga da glumica i pjevačica danas ima listu pravila koju mora da ispoštuje njen muškarac. Pravila nisu nimalo jednostavna, a u nastavku pogledajte šta sve (ne) smije raditi njen partner.

Prevara je neoprostiva

Kada je završila vezu sa Alexom Rodrigezom, mediji su pisali da uzrok tome bila prevara. Ipak, kasnije se ispostavilo da je kraj ovoj romansi došao zbog njegove reputacije preljubnika. Tada je izvor blizak latino divi otkrio da J.Lo “neće da toleriše strah od prevare koji je sve vrijeme postojao kod njih”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennifer lopez (@jlo_alexlove)

Zabranila stjuardese

Pisalo se i o tome da je njen bivši suprug imao aferu sa jednom od stjuardesa na privatnom letu. Jeniffer je ovo prilično naljutilo, pa je zbog toga zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima. Brzo i jednostavno rešenje.

Želi da koristi partnerov telefon

Ona navodno želi i da ima pristup telefonu kad god to poželi. Mnogi kažu da je upravo na taj način saznala da je Rodriguez nevjeran, jer je pregledala poruke sa drugom ženom. Iako je isticala da se ništa nije dogodilo, najbliži izvori tvrde da je sve istina.

Dečko mora da trenira

Otkako su se pomirili, Jeniffer je Bena “stavila” na poseban režim ishrane i treninga. Ona želi da njen muškarac bude u top formi, kako bi na vjenčanju zablistali u punom sjaju.

Intimni odnosi 4 puta nedjeljno

Koliko je ozbiljna u svojoj namjeri, dokazuje činjenica da je ovo jedna od stavki predbračnog ugovora sa Benom Afflekom. Ona želi da imaju intimne odnose najmanje četiri puta nedjeljno, a ukoliko Ben zaista želi da se oženi latino divom, morat će da poštuje i ovu stavku.

Photo: Pixell

Maksimalno tri pića

Tokom veze sa Rodriguezom, J.Lo je zahtjevala da pije najviše tri pića kada je na putu i nije u njenom društvu. Ako uzmemo u obzir da je Ben Affleck liječeni alkoholičar, izgleda da će ovo pravilo definitivno stupiti na snagu. Jednom prilikom, latino diva je otkrila da ne pije, ne puši i konzumira kofein, jer to “uništava kožu”.

Dobar odnos između sadašnjeg i bivšeg

Jeniffer je sa Markom Anthonijem bila u braku od 2004. do 2014. s kojim ima dvoje djece. Oni su im na prvom mjestu, zbog čega su ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda. Zbog toga želi da njen sadašnji partner ima dobar odnos sa njenim bivšim mužem, a ne da pokazuje bespotrebna ljubomorisanja.

Izvor: Mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti