Jelena Rozga progovorila o emotivnom životu: Više ništa ne trpim

Piše: Azra

Pjevačica Jelena Rozga je sama već neko vrijeme, a njen posljednji izabranik, za kojeg je javnost znala bio je navodno kuhar Ivan Pažanin. Ipak, Jelena ističe da joj sreće ne manjka, a objasnila je i zašto ne može da pronađe svoju srodnu dušu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

– Ponekad bih nešto i trpila, ali sada više ne, ne da mi se… Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo, priznala je pjevačica u jednoj emisiji.

Inače, Jelena je nekoliko mjeseci nakon navoda o njenoj romansi sa Ivanom, priznala da je ponovo solo.

-Solo sam, kratko je prokomentarisala pevačica na pitanje o emotivnom statusu, a potom otkrila koje karakterne osobine bi trebalo da ima njen idealni partner.

-Odanost, povjerenje i vjeru. Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju. I tada možete stvoriti svoj svijet u kojem ćete biti sigurni i nedodirljivi, istakla je Jelena ranije.

Izvor: Pulsonline.rs

(E.M.)

Pročitajte još