Nakon godišnjice braka, porodica Tatarinov ima još jedan razlog za slavlje

Piše: E.M.

Pratitelji Maje Šuput uvijek sa nestrpljenjem čekaju novu objavu na Instagramu, naročito otkako je pjevačica odlučila pokazati preslatkog sina Blooma. Neprocjenjivi porodični momenti često su zabilježeni slikama i snimcima, a jedan takav ponovo je došao na red.

Naime, nakon što su nedavno proslavili godišnjicu braka, ova skladna porodica ima još jedan razlog za slavlje. Majin suprug Nenad proslavio je rođendan, a brižna supruga  uputila mu je lijepu čestitku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

-Sretan rođendan najboljem tati i mužiću na svijetu. Slavlje može početi! Volimo te, napisala je Maja ispod zajedničkih fotografija na kojima se vidi kako su ovu priliku iskoristili i da nazdrave.

Porodica Tatrinov trenutno boravi u Splitu, a maleni Bloom ne prestaje da krade pažnju. Čini se da dječak već pokazuje svoje interese, pa  je daljinski upravljač koristio kao mobitel a Maja se našalila i napisala da je maleni poduzetnik.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti