Ovako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik

Piše: Azra

Kingston Rossdale, sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je petnaestogodišnji mladić. Njegova rijetka pojava u javnosti samo je dokaz kako vrijeme leti jer je bome odrastao.

Kingston i njegov tata nedavno su bili meta paparazza i uvijek su zanimljiva pojava javnosti. Kingston će po svemu sudeći biti veliki zavodnik, jer već sa 15 godina izgleda šarmantno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by King🖤☠️🦇 (@kingsrossdale_)

Kingstonov tata, roker Gavin, inače važi kao jedan od najvećih preljubnika u svijetu slavnih, nakon što je godinama varao bivšu suprugu Gwen s dadiljom njihovo troje djece. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, zajedno su proveli 13 godina, a razvod finalizirali 2015. godine.

Svemu tome bio je razlog Gavinova nevjernost, jer je čak tri godine varao Gwen s dadiljom Mindy Mann, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim djetetom, sinom Apollom.

Pjevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i promiskuitetne poruke Rossdalea i Mindy na porodičnom tabletu. Naime, Gavinov se mobitel sinhronizirao s tabletom, a on to nije shvatio.

Također, Gavin ima i kćerka iz prethodne veze s dizajnericom Pearl Lowe.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti